Біблійна школа церкви Алмаз

Мета

Біблійна школа відіграє велику роль у виконанні Великого Христового доручення. Це місце, де наші студенти вивчають вчення та теологію, хоча більшість з них не має релігійного походження. Школа дає їм можливість побудувати біблійний фундамент своєї віри та духовного зростання, що має сильний вплив на їхнє практичне життя та служіння.

Наші цілі

Ми хочемо, щоб Бог благословив наших учнів  великим терпінням. Ми хочемо, щоб вони вивчали, а не здавались. З іншого боку, ми хочемо покращити якість викладання та хочемо, щоб наші викладачі були кваліфікованими. Їм потрібно не лише доставити своє повідомлення, але зробити це у легкій, цікавій формі, поділившись власним досвідом. Вони повинні представити Бога учням, щоб змусити їх слідувати за Ним до кінця життя. Це наше завдання. Потрібна старанна щоденна робота всіх служителів. Усі вони є добровольцями, і це дещо непросто, бо ніколи не знаєш, якими можуть бути їхні життєві обставини, і, що ти можеш покладатися на них щоразу.

2018-02-26 16.15.17

Sutudents on lection

Результати

У нас є щонайменше 100 і більше відданих студентів. На тренінги приїжджали люди з 11 різних міст України, а також з Грузії. Наша мета за ці чотири місяці полягала в тому, щоб надихнути учасників на більш євангелістичний стиль життя, в якому вони будуть чітко і чисто Євангелієм.

Наші спроби реформувати церковну євангелізацію надихають багато інших церков, члени яких відвідували програму і, які дивилися тренінги в Інтернеті або досі переглядають записи. Ми отримали багато свідчень, які підтвердили, що ми на вірному шляху, і справді цей матеріал дуже актуальний для слов’янських церков.

На жаль, багато хороших західних матеріалів  не можуть допомогти нашим учасникам подолати багато культурних елементів слов’янської культури.

Які негаразди ви очікуєте зустріти у 2020 році?

Nikolay Skopich is teaching

Виклик

Навчити це легко, але важко змінити серце людини. Неважко передати інформацію: що таке Євангеліє… який кращий спосіб поділитися ним… як подолати проблеми на цьому шляху… і як зробити його своїм стилем життя. Але ми виявили, що дуже важко перетворити ці знання в реальну практичну допомогу для невіруючих.

З вересня до кінця року ми витрачали більшу частину свого часу на вдосконалення програми, щоб включити новий матеріал та створити нову атмосферу для програми, що призведе до того, що наші учасники довго зобов’язуються зосередитися на євангелістичному стилі життя . Наша ідея полягає в тому, щоб створити місце, до якого учасники могли б приєднатися в будь-який час і бути навколо євангелістично налаштованих людей, а тому стати послідовниками, розвиваючи серце та бажання піклуватися про невіруючих.

Наша мрія

Ми дозволяємо людям прийти з різними поглядами та з різних конфесій та навчити їх гарному викладанню, у що вірить школа.
Наша мрія – щоб люди використовували ці систематизовані знання, і це перемінить їх повсякденне життя в Любов до Бога, Любов до Біблії, це стане реальністю їхнього життя, регулярністю їхнього життя, орієнтованого на Біблію.

Потреби

– Щоб Бог благословив, щоб крім теоретичного розуміння Біблії, люди могли розвиватися у своїх стосунках з Богом, формувати правильне розуміння Його характеру.
– Як стати духовно сильним, як рости силою в Бозі і переходити з одного рівня духовного зростання на інший.
– Відкрити факультети для вирішення різних груп людей – жінок, дітей, щоб спростити обмін Євангелієм для людей
– ми мали б ресурси для щоденного ведення школи.
– Більше людей (волонтерів) потрібно надихати регулярно.
Стабільна команда викладачів, які б працювали над якістю викладання не лише однієї людини, а колективу. Щоб вони були присвячені росту вчителів, щоб мати можливість проводити якісний час, готуючись, щоб легко пояснити складні істини
– Зробити школу самодостатньою

Матеріальні потреби

Ми проводимо щомісячні сесії протягом цього часу, церква це трохи підтримує, але в основному школа виживає завдяки волонтерам та виплатам учнів (обладнання, книги, навчальні матеріали).
Студенти присвячують гроші та час, сподіваючись зрости та закласти основи своєї віри

– Щоб Бог забезпечив  кошти для директора, який міг би трансформувати ці курси, використовуючи вже створений матеріал.
– Кошти для координатора, який зможе регулярно розвивати школу;
– Обладнання – зараз ми позичаємо у церкви, ми повинні постійно її пересувати,
– Фінанси для сайту, щоб він працював на мінімальному рівні, щоб сприяти зростанню впливу школи.

– Нам дійсно потрібно мати столи для занять, це покращило б процес навчання.
– Спонсоруйте тих студентів, які не можуть сплачувати щорічну плату – 80 доларів за особу.

Фінансові потреби:

1. У нас в школі проводяться заняття 9 разів на рік, цілий день субота. Крім того, проводяться 4 навчальних семінари на рік. Ми наполегливо працюємо, але маємо старе та зношене обладнання, і це часто стає перешкодою для професійного навчання та проповіді. Нам потрібно його замінити та оновити.

Для заміни та ремонту обладнання нам потрібно $ 4 300- 9 800 $

2. Також є ще одне питання щодо таблиць для студентів. Через брак фінансування ми не можемо взяти напрокат столи, а студентам доводиться тримати в руках свої книги, Біблії та ноутбуки.

Для оренди столів на рік нам потрібно 1 800 доларів

Стати частиною нашої роботи:

Останні новини